amichibelle®

Søk
Søk

Om merkevaren amichibelle®

amichibelle® er et registrert varemerke fra Norge, og tilbyr herlige og skjønne klær med identitet og veldig nyttig tilbehør for barn.

På en varm sommerdag i juni 2009 ble  lille amichibelle® født i en vakker bjørkelund i en skog i Røyken. Amichibelle® er snill, modig, glad og hun bringer glede og positivitet på din vei. Du finner amichibelle® på nyttige klær, søte kjoler og andre nyttige produkter.

Opprinnelsen til amichibelle®

Amichibelle® ble først tegnet for hånd i ren inspirasjon i 2009 da en vakker jente med lyse krøller, mye sol, energi og smil ble født. Tegningen ble laget som en vektorfil og amichibelle® ble et registrert varemerke i 2020. Navnet amichibelle® er basert på de to ordene «amichi» som betyr «venn» på korsikansk og ordet «belle» som betyr vakker på fransk.

amichibelle® –  et registrert varemerke

Amichibelle® er et registrert varemerke gjennom patentstyret i Norge. Tegningen og logofilene er opphavsrettslig beskyttet. amichibelle® og amichibelle® logo kan ikke reproduseres, kopieres eller skrives ut under noen omstendigheter rebrukes, trykkes eller benyttes på noen produkter eller på annet materiale uten  godkjenning fra eier. Det gjelder både figur, ordbilde og tekst. Ta kontakt med lisensavdelingen om du ønsker å bruke varemerke og eller trykke amichibelle® logo.

Kjøp av lisens for trykk av logo

For å be om en lisens til å bruke det registrerte varemerket og designmerket amichibelle®, vennligst kontakt lisensavdelingen. 

amichibelle® leveregler
  • Ikke lyv eller juks
  • Ikke utnytt
  • Ikke ydmyk
  • Ikke ekskluder andre
  • Vær snill og vennlig mot mennesker, dyr og miljø
  • Vær modig