amichibelle®

Søk
Søk

Personvernerklæring

Hvem er vi

Vår webside har adresse: https://amichibelle.com.
Selskap: Jensen Trollete Gjeng
Organisasjonsnummer 926897292
E-post: post@amichibelle.com
Postboks 206, 1372 Asker, Norway
Telefon: +47 46332643

Privacy Policy in English

Hvilke personopplysninger vi samler inn, og hvorfor vi gjør det

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som blir plassert på datamaskinen din når du besøker en nettside. Se vår policy for informasjonskapsler (Cookies).

Formålet er både å gjøre brukeropplevelsen bedre for deg ved at nettstedet husker innstillingene dine, hvilke sider du har besøkt og andre opplysninger som du har lagt inn og vil at nettsiden skal huske slik at du slipper å skrive dette inn for hver gang.

Vi bruker ikke informasjonskapsler til å se hvilke nettsider du besøker etter at du har vært på nettsidene våre. Vi lagrer heller ikke informasjon som gjør at vi kan identifisere deg som person. 

Det er frivillig for deg som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester, for eksempel å sende inn opplysninger i et skjema.

Hvis du besøker dette nettstedet så samler vi likevel inn avidentifiserte opplysninger om besøket gjennom verktøyet Google Analytics. Formålet med dette er å utarbeide statistikk som vi bruker til å forbedre og videreutvikle informasjonstilbudet på nettstedene. Eksempel på hva statistikken gir svar på, er hvor mange som besøker ulike sider på nettstedet, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som blir brukt.

Opplysningene blir behandlet i avidentifisert og aggregert form. Med avidentifisert mener vi at vi ikke kan spore opplysningene vi samler inn tilbake til den enkelte bruker. Vi samler inn hele IP-adressen, men IP-adressen blir avidentifisert slik at bare de tre første gruppene i adressen blir bruk til å generere statistikk. I tillegg blir IP-adressene behandlet på aggregert nivå, det vil si at all data blir slått sammen til èn gruppe og ikke behandle individuelt.

Mediebruket: Slik kan du se hvilke informasjonskapsler som er brukt på en nettside

Nettvett.no: Slik administrerer du hvordan en nettside bruker informasjonskapler (slå av og på godkjenning av lagring av informasjonskapsler)

Det er ikke åpent for å legge inn artikler eller kommentarer på dette nettstedet.

Skjema

Når du kontakter oss via skjema på nettstedet, så blir de opplysningene du legger inn lagret bak innlogging på nettstedet, og er tilgjengelig for administrator og vår dataleverandør, i tillegg til at opplysningene blir sendt oss på e-post. Sensitiv informasjon skal ikke sendes via skjema siden e-posten med dataene blir sendt ukryptert. Vi lagrer opplysningene i våre systemer så lenge det er behov for dem for å kunne yte de tjenestene du ber om. 

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Sider og artikler på dette nettstedet kan ha innhold (f.eks. videoer, bilde, artikler, deling i sosiale medier osv.) fra andre nettsteder. Slikt innebygd innhold frå andre nettsteder fungerer akkurat som om du hadde vært på de andre nettstedene.

Disse nettstedene kan samle data om deg, bruke informasjonskapsler, inneholde tredjepartssporing, og overvåke hvordan du samhandler med det tredjepartsinnholdet. Det kan være å spore hvordan du samhandler med innebygd innhold hvis du har en brukerkonto og er logget inn på den nettsiden.

Behandlingsansvarlig bruker Pay Pal Payments, Klarna og VIPPS som betalingsmottakere for betalinger til nettbutikken. I forbindelse med bestilling av varer i nettbutikken blir enkelte data om transaksjonen overført fra installasjonen av WooCommerce hos databehandler, til PayPal, Klarna eller VIPPS. Disse dataene kan være: nummeret på kreditt- eller debetkort, eller informasjon om bankkonto, beløpet det er handlet for, dato for handelen, og betalingsmetode.

Hvordan Pay Pal behandler personlige data er beskrevet her.

Les om hvordan VIPPS behandler personlige data her.

Les om hvordan Klarna behandler personlige data her.

Hvem vi deler opplysningene dine med

På alle nettstedene bruker vi informasjonskapsler (se forklaring lenger oppe). Hvis du fyller ut skjema på nettstedet blir dataene du fyller inn, sammen med tidspunkt og IP-adresse sendt til oss på e-post, i tillegg til at de blir lagret bak kryptert pålogging i skjemaverktøyet vårt.

Data som blir sendt inn via skjema på en av disse tjenestene blir lagret på server hos vår databehandler, som har taushetsplikt og som vi har databehandleravtale med.

Hvor lenge vi lagrer opplysningene dine

Hvis du har sendt oss opplysninger via et skjema, så lagrer vi opplysningene så lenge som nødvendig for å kunne yte tjenester til deg. Vi ønsker å beholde dataene også etter at vi er ferdige med å være leverandør, eller behandler forespørselen fra deg, for å kunne se historikken og dermed bedre kunne hjelpe deg ved senere anledninger.

Hvilke rettigheter du har over opplysningene dine

Hvis du har sendt inn opplysninger om deg gjennom et skjema, kan du be om å få en rapport med alle de personopplysningene vi har om deg, blant annet alle opplysningene du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Kontakt oss hvis du vil at vi skal gjøre dette. Dette gjelder likevel ikke data vi må lagre av administrative, juridiske eller trygghetsgrunner.

Hvis du har sendt inn opplysninger om deg gjennom et skjema, kan du be om å få en rapport med alle de personopplysningene vi har om deg, blant annet alle opplysningene du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Kontakt oss hvis du vil at vi skal gjøre dette. Dette gjelder likevel ikke data vi må lagre av administrative, juridiske eller trygghetsgrunner.

Kjøp, betalinger og hvem som har tilgang til kjøpsinformasjon

Vi samler inn informasjon om deg under betalingsprosessen i butikken vår.

Når du besøker nettstedet vårt, sporer vi:

  • Produkter du har sett: vi bruker dette til for eksempel å vise deg produkter du nylig har sett
  • Plassering, IP-adresse og nettlesertype: vi bruker dette til formål som å beregne skatter og frakt
  • Leveringsadresse: vi ber deg skrive inn denne slik at vi for eksempel kan beregne frakt før du legger inn en bestilling, og sende deg bestillingen.
  • Vi vil også bruke informasjonskapsler for å holde oversikt over innholdet i kurven mens du surfer på nettstedet vårt.

Når du kjøper fra oss, ber vi deg om å oppgi informasjon, inkludert navn, faktureringsadresse, leveringsadresse, e-postadresse, telefonnummer, kredittkort-/betalingsdetaljer.

Vi vil bruke denne informasjonen til formål, som for å:

  • Sende deg informasjon om din konto og ordre
  • Svar på forespørslene dine, inkludert refusjoner og klager
  • Behandle betalinger og forhindre svindel
  • Overhold eventuelle juridiske forpliktelser vi har, for eksempel å beregne skatter
  • Forbedre butikktilbudet vårt
  • Send deg markedsføringsmeldinger hvis du velger å motta dem